Tilbage efter sygdom og flytning

Nyt hus – Ny start efter stress

Tja så gik tiden lige pludselig hurtigt.  Jeg lovede at komme i gang efter julepausen og der skete  ikke rigtig noget på siden…. Det skyldes ganske enkelt at vores lille familie pludselig fik solgt vores hus og tilmed købt et andet på rekordtid. Vi nåede faktisk ikke engang at få det på nettet.  Som I sikkert kan forestille jer kræver et hussalg og køb en del arbejde, og dertil kommer flytning og indretning og istandsættelse af det nye hus. Alle disse opgaver blev imidlertid for meget for mig og jeg måtte, kort efter flytning, sygemelde mig med stress.  Nu har vi boet i vores nye hjem i Sorø i 4 måneder og der er efterhånden kommet lidt ro og fred. Jeg har for nyligt raskmeldt mig og er klar til at starte på en frisk.  Jeg glæder mig til at dele mine små krea-påfund med jer.

med venlig hilsen Signe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *