Om Signes-side.dk

Hvem er jeg?

Jeg hedder, som du nok kan gætte, Signe. Jeg bor i Sorø sammen med min kæreste, vores lille søn Hjalte og hunden Bjørn. Jeg er uddannet biologiformidler og har arbejdet som underviser på div. skoler og gymnasier. Lige nu er jeg arbejdssøgende efter endt barsel og en efterfølgende stresssygemelding.

Min baggrund for at lave denne blog er udelukkende hygge. Jeg er ikke syerske eller kok. Jeg er bare mig. Jeg prøver mig frem og undersøger hvad der virker og forsøger at videreformidle det til jer.

Signes-side.dk er min blog hvor jeg fortæller om nogle af alle de hyggelige og dejlige ting jeg går og sysler med. Det er ikke en mad-blog eller en mor-blog. Det er en krea-blog med en meget bred paraply af kreaindput.  Nogle dage syr jeg, andre dage bager jeg, eller går i haven. Kort sagt, en kreativ inspirationsside. Jeg har lavet siden fordi flere i min omgangskreds spurgte til div. opskrifter og syprojekter. Jeg tænkte derfor, at der måske var andre der kunne have glæde af disse og hvorfor så ikke dele med alle jer andre? Jeg håber at i vil finde inspiration og hygge projekter på min side som i kan bruge. I er altid velkommen til at spørge ind hvis der er noget information i mangler eller hvis der er et emne i savner.

Med venlig hilsen Signe