Signes-side.dk varmer op til adventskonkurrencer

Jeg er ved at gøre klar til julemåneden og det betyder selvfølgelig også adventskalender. Og hvad er mere nærliggende  end at få en lille gave hver søndag i advent. Jeg har sørget for at der hver søndag frem til jul kommer en ny jule-relateret DIY, og som en ekstra bonus har du mulighed for at vinde det færdige produkt.  Det vil ikke kun være mig der laver adventskalender. Jeg har allieret mig med nogle rigtig dejlige damer som er fantastiske dygtige krea-piger. Den første gæsteblogger er Johanne Schiødt Nielsen. Hendes speciale er have og grønne projekter. Jeg vil ikke løfte sløret for meget for adventsgaven, men det kommer til at omhandle denne aflagte dåse.  Følg med her på siden 🙂

kagedaase


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *