Opslagstavle med grafisk udtryk – DIY

Vi er, som tidligere nævnt, flyttet for nyligt og det betyder selvfølgelig også en oplagt mulighed for nytænkning i forhold til boligindretning. Jeg har fået lavet et hjemmekontor på vores gæsteværelse, og her manglede jeg en form for opslagstavle. Jeg har det generelt godt med at kunne bruge så få penge som muligt, og særligt nu mens jeg er jobsøgende og på dagpenge. Her følger en kort og helt gratis DIY på min nye opslagstavle.


Opslagstavle med grafisk effekt

Du skal bruge:

  • Hammer og små søm
  • Snor
  • papirklips/klemmer
  • en bar væg

 

Så er det ellers bare at gå i krig med hammer og søm. Sæt sømmene spredt og tænk helst ikke for meget over om de danner et mønster. Det kan let komme til at se lidt for “ordnet” ud.

Når alle søm er sat, finder du snoren frem. Den skal vikles frem og tilbage mellem dine søm på kryds og tværs. Der er ikke noget rigtigt eller forkert, og kan let ændres hvis du ikke kan lide dit design. Når du vikler snoren om et søm, kan det være en fordel lige at vikle den rundt et par gange for at holde den godt og stramt på sin plads.

Når du har opnået den ønskede grafiske effekt med din snor, er det tid til at monterer dine papirklemmer. Jeg har bundet dem på med snor, da de således får samme farve som den snor de hænger på. Nogle har jeg monteret direkte på et søm, mens andre er bundet fast på en tværgående snor.

Nu er der blot tilbage at placere rodet fra skrivebordet op i system og orden på din væg.

Før og Efter

Jeg håber du kunne bruge denne DIY og at den kan skabe inspiration til dit eget hjem.

Med venlig hilsen Signe


Skal du ud og nyde naturen i weekenden?  Så læs lige disse idéer til lækket efterårs mad du kan samle ingredienser til i naturen.

Hyldebær og hygge – opskrift på syltetøj

Efterår – noget med æbler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *