En lille lejlighed skal da have et stort juletræ!

Alle har ret til et

ordenligt juletræ!

Bare fordi du bor i en lille bitte lejlighed skal du ikke snyde dig selv for et ordenligt (læs stort ! ) juletræ. Jeg elsker juletræer.  Store juletræer! Men jeg skal gerne være den første til at indrømme, at det kan være svært at få plads til et stort og smukt træ i en lille lejlighed. Men det er der selvfølgelig råd for.

1493_103904075642_6230_n 1493_103904090642_722_n

Find dig et lækkert stort træ og snup det med hjem. Når du er vel hjemme, finder du en god stor grensaks og klipper ALLE grene af på den ene side af stammen. Det er en smule grænseoverskridende, men gøre det alligevel! Vupti, nu har du et halvt træ der (sjovt nok) fylder halvt så meget 🙂 Træet kan nu stå pænt op af en væg uden at fylde hele stuen. Du tænker sikkert at det kommer til at se underligt ud. Nej, det ser faktisk ret fint ud og nu har du i tilgift fået en masse “gratis” pyntegrønt til dekorationer mm. Det bliver da ikke meget bedre.

Ekstra bonus. Det er også betydeligt lettere at bakse træet ud af døren igen, efter det har gjort gavn og glæde.

1493_103905060642_4597_n

Her er et billede fra min gamle lejlighed hvor der snildt kunne være plads til et godt træ. Beklager den dårlige billede kvalitet, men det er taget med en relativt gammel telefon 🙂

OBS du har også mulighed for at gøre en god handel og købe et træ med en knækket gren til en billig penge. Det er jo fløjtende ligegyldigt for dig, men normalt er det ikke en særlig salgbar vare. Find dit indre krejler-gen frem og find et ´tilskadekommen træ.

Jeg håber der kommer til at stå nogle store flotte  halve juletræer i de små stuer i år 🙂

med venlig hilsen Signe


En tanke om “En lille lejlighed skal da have et stort juletræ!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *