Hold på sokkerne!

Hold på sokkerne!

Har du , lige som mig, fået en masse dejlige hjemmestrikkede sokker til den lille? Så ved du lige så godt som jeg, at de kun bliver siddende i omkring 10 sekunder når ungen begynder at mosle rundt på gulvet. Det betød faktisk at jeg ikke rigtig gad at bruge de hjemmestrikkede sokker. Hvem har tålmodighed til at styrte rundt og samle sokker op hele dagen? Nu har jeg fundet løsningen! Det er bestemt ikke raketvidenskab men ihhh hvor er det praktisk.


Materialer:

  • tyk stoppenål
  • elastikbånd
  • dumme-fald-ned-sokker

20161123_103933

Væv (sy) elastikbåndet fast i sokken. Træk elastikken lidt til og slå en knude. Bliv ikke for entusiastisk og lav elastikken for stram. Baby skulle jo gerne bibeholde blodtilførslen til foden.  Fold sokkens kant ned over elastikken, så den skjules. Bum færdig!

20161123_104203

Nu er de testet og jeg har ikke en eneste gang skulle samle sokker op eller trække dem på plads. Det er et hit! Nu må jeg lige få ordnet resten af de hjemmestrikkede sokker.

God fornøjelse!

Med venlig hilsen Signe


2 tanker om “Hold på sokkerne!

  1. Ja selvfølgelig er det vejen frem – jeg har også sokkedepoter rundt omkring i huset. Men nu går jeg i krig med stoppenålen. TAK

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *