En overvældende uge

Det er under en uge siden at jeg startede denne blog op, og jeg må indrømme at jeg er overvældet.  I har simpelthen været så søde og den gode karma flyder ud gennem skærmen. Jeg havde ikke i min vildeste fantasi forestillet mig så meget feedback og besøg. Tak for det! Det giver mig helt sikkert mere blod på tanden til at gøre noget ved drømmen om en blog – nu er vi i gang.

Der er stadig meget at lærer hvad angår det tekniske aspekt, men hvis i blot vil være toldmodige så lover jeg at det kommer til at køre som smurt.

Siden sidste post har jeg fået indviet vores nye viklecover, og jeg skal lige love for at mor har fået syet en gang sovestøv med i coveret. Så lækkert og dejligt varmt.

Hjalte faldt selvfølgelig i søvn da vi testede det nye viklecover.

Hjalte faldt selvfølgelig i søvn da vi testede det nye viklecover.

Man bliver åbenbart også lidt bidt af det med smukke viklecover – omtrent på samme måde som med vikler. Jeg kom derfor hjem fra efterårsferie i sommerhuset med endnu et stort uldtæppe, der i skrivende stund, hænger til tørre ude i haven.

20161024_120946

Nyeste indkøb af genbrugstæppe til viklecover

Nyeste indkøb af genbrugstæppe til viklecover

Det er jo lige så smukt i farve og mønster som en vikle.  Jeg kan slet ikke beslutte hvilken side jeg vil bruge som ret og vrang.

Jeg håber at nogle af jer har fået gang i symaskinerne og der bliver lavet nogle varme og lækre covers til de små.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *