2. søndag i advent

Lav julekort med Lea og få muligheden for at vinde en ekstra adventsgave

I dag er det 2. søndag i advent. Det betyder adventsgave, og denne gang er det Lea Lund-Knudsen, der står for den del. Lea er en af mine gamle studiekammerater, der i sin fritid hygger sig med at kreere de smukkeste kort, æsker, malerier, scrapbooking og smykker mv. Hun har altid haft hang til det kreative og har en stor forkærlighed for julen. Så hun er den perfekte gæsteblogger til vores adventskalender.

Lea har lavet en guide til hvordan du nemt kan lave årets julekort uden at blive hverken julestresset eller få røde knopper af de, til tider, rædselsfulde kort, man kan få i butikkerne. Smag og behag, men i år behøver du ikke gå på kompromis. Du bestemmer helt selv hvordan det skal se ud, og hvor tutte-nuttet det må blive.

Der er selvfølgelig også en adventskonkurrence. Læs mere om denne nederst på siden her.

Har du ikke læst indlæget fra sidste søndag, hvor vi havde besøg af Johanne, kan du gøre det HER.


Blogindlæg af Lea Lund-Knudsen fra Craft by Lea Lund-Knudsen

Dette skal du bruge:

  • Stempler med snefnug i forskellige størrelser
  • Stempelsværte
  • 1 stk. A4 karton i hvid
  • 1 stk. A5 karton i f.eks. mørkeblå
  • Lim/dobbeltklæbende tape
  • Elefantsnot/Abesnot/lærertyggegummi

1

Stempler og sværte kan man købe billigt i Søstrene Grene eller alternativt Panduro Hobby, som dog er lidt dyrere. Man kan også selv tegne snefnuggene og selv skrive den ønskede tekst.

Fremgangsmåde:
Del det hvide A4 karton i 2 og folde det ene af stykkerne på midten til A6. Klip eller skør et 4 cm langt stykke på langs af det andet stykke hvide karton. Sæt abesnot bagpå strimlen (helt ude i hver side) og det foldede ark (øverst ved fold). Vend det folde ark og sæt det fast på underlaget. Vend strimlen og sæt den hvor du ønsker på kortet.
2

3

4
Vælg det stempel samt farve du vil starte med. Stempl og sørg for at noget af stemplet er på strimlen. Brug 1-3 stempler i samme farve. Gentag med 3-5 farver.
5  6 7  8
Tag strimlen af og gem denne. Tag abesnottet af kort og strimmel.
9
Skriv eller stempl God jul eller lignende dér hvor strimlen sad. Læg væk og lad tørre til sværten er tør.
10 11
Tag det farvede karton i A5 og fold på midten, så det bliver A6. Tilpas strimlen fra før til det foldede farvede karton og lim det på hvor du ønsker det.
12
Skriv eller stempl den ønskede tekst på hvidt karton. Klip det ud og klistr på. Her er det med 1 mm højt dobbeltklæbende tape. Pynt evt. med lidt glimmer og lad tørre.
13
Nu har du 2 kort, lige til at skrive og sende.


KONKURRENCE:
For at være med i konkurrencen om en pakke kort fra Craft by Lea Lund-Knudsen, skal du gå ind på Leas Facebook-gruppe og se hvordan. Klik på linket til siden her: Craft by Lea
Vinderen trækkes mandag den 5. december 2016 kl. 22:00 og offentliggøres her på Signes-side.dk samt på Facebook gruppen.

Jeg håber du har nydt Leas indlæg.

Med venlig hilsen Signe

Forhandlere af div. hobbyartikler:

Ovenstående links er sponsoreret


 

3 tanker om “2. søndag i advent

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *